Siirry suoraan sisältöön

Elle TENS-laitteen vuokraus synnytykseen

  • TENS-laitteella voit vähentää supistuksesta koettua kipua
  • TENS-laite vähentää kivun tuntemusta ja edistää hyvänolontunnetta synnytyksen aikana

Vuokraan Elle TENS-laitteita synnytyksen kivunlievitykseen. Tässä synnytykseen suunnitellussa TENS-laitteessa on erikoisuutena “supistusnappi”, jota painamalla laitteen antama sähköimpulssi muuttuu niin, että se toimii paremmin supistusten kivunlievittäjänä. Tämä kivunlievitys on yleisesti käytössä mm. Briteissä. Lisätietoa laitteesta valmistajan sivuilta.

Vuokra-aika 4 viikkoa.  

Vuokraa Elle TENS-laite

TENS-laite sijaitsee Espoossa Olarissa Helin Hoitohuoneella (Komeetankatu 1). Hoitohuone sijaitsee Olarissa osoitteessa Komeetankatu 1. Kun käännyt Komeetankadulle, on autoramppi lähes heti oikealla pihan jälkeen. Aja (tai kävele) autoramppia katolle saakka. Auton voit jättää oven vierellä oleville paikoille (lukee Ledicon ja SRS). Kun astut ovesta sisään olet odotusaulassa, josta haen sinut.

Varmista AINA laitteen saatavuus ennen vuokrauksen maksamista osoitteesta [email protected]. Alla olevasta kalenterista näet suuntaa-antavasti varauksen mahdollisuuden. Vuokrausten välille pyritään jättämään muutamia päiviä aikaa laitteen liikkumiseen ja huoltamiseen.
Kun saat vahvistuksen vapaasta laitteesta, pidän sen noin vuorokauden sinulle varattuna. Vahvistat varauksen maksamalla laiteen vuokrauksen tämän sivuston kautta.

Vuokrausehdot: Helin hoitohuone (Y-tunnus 1829303-2) vuokraa synnytykseen tarkoitettuja kaksikanavaisia Elle Babycare TENS -laitteita. Vuokra-aika alkaa kaksi viikkoa ennen laskettua aikaa ja laite palautetaan mahdollisimman pian synnytyksen jälkeen, kuitenkin viimeistään kaksi viikkoa lasketun ajan jälkeen.

Mikäli haluat laitteen vuokralle jo aiemmin tai vaikka hyödyntää sitä myös jälkisupistuksiin, on ylimääräisen vuokraviikon hinta 10 €. Ylimääräiset viikot kannattaa varata etukäteen, sillä lyhyellä varoitusajalla laite ei välttämättä ole enää vapaana ennen ja jälkeen perusvuokra-aikasi.

Laitetta on turvallista käyttää raskausviikosta 37+0 alkaen. Laitetta ei tule käyttää, mikäli sinulla on sydämentahdistin, sydänsairaus tai epilepsia. Jos olet vähänkään epävarma laitteen sopivuudesta, ota yhteyttä lääkäriisi ennen käyttöä.

Vuokra-aika varataan sinulle vuokramaksun saapumisen jälkeen. Tarkistathan saatavuuden ennen maksamista. Vuokraa ei palauteta, vaikka laitetta ei käytettäisikään. Vuokraaja sitoutuu tutustumaan laitteen vuokraehtoihin ja käyttöohjeeseen tarkoin.

Vuokraus on henkilökohtainen. Laitetta saa käyttää vain laitteen varannut henkilö. Laite ja sen toimivuus tarkistetaan aina vuokrauksien välillä. Mikäli kuitenkin havaitset jotain puutteita, olethan yhteydessä välittömästi. Elektrodit ovat henkilökohtaiset eli saat laitteen mukana avaamattoman pakkauksen. Ne kuitenkin tarttuvat ihoon uudestaan, mikäli haluat testata laitetta ennen synnytyksen käynnistymistä tai kesken synnytyksen otat ne pois esim. suihkun ajaksi.

Jos laite palautuu vahingoittuneena tai sitä ei palauteta lainkaan, tulee vuokraajan maksaa uutta laitetta vastaava summa (100,00 €). Mikäli jokin osa puuttuu, sovitaan korvauksesta tapauskohtaisesti. Mikäli otit varaparistot käyttöön, ilmoitathan siitä laitetta palauttaessasi. Sinun ei tarvitse hankkia uusia varaparistoja. Mikäli laite palautetaan myöhässä, peritään myöhästymisestä 15 € jokaista alkavaa viikkoa kohden.

Vuokrahintaan kuuluu tens-laite ja kaulahihna säilytyspussukka kaksi johtoa + varajohto, elektrodipaketti, paristot ja varaparistot ja englanninkieliset käyttöohjeet.

Tarkista ennen palautusta, että kaikki osat ovat pakkauksessa! Käytettyjä elektrodeja ei palauteta laitteen mukana.

ElleTENS user manual

ElleTENSPlus user manual

Maksa vuokraus Sum Upilla

Maksa vuokraus Mobile Payllä

Maksa numeroon 32196 Helin Ahlsten

 

KALENTERI

TENS-laitteita on kolme vuokrattavana ja tästä kalenterista näet niiden vuokraustilanteen. Jos koko ajallesi on enintään kaksi laitetta vuokrattu, niin ajankohta on todennäköisesti vapaana. Siinä tapauksessa varmista vapaana oleminen vielä osoitteesta [email protected] . Maksa vuokraus vasta sen jälkeen, kun vuokra-aika on vahvistettu.

Jätä viesti tai pyydä yhteydenottoa

ota yhteyttä

Komeetankatu 1, 02210 Espoo

Shellin pihan jälkeen käänny oikealle ja aja (tai kävele) autoramppia katolle saakka. Auton voit jättää oven vierellä oleville paikoille (lukee Ledicon ja SRS). Kun astut ovesta sisään olet odotusaulassa, josta haen sinut.

fi