Hei! Olen Heli ja olen diplomitunnevyöhyketerapeutti (TVT®)

Lähdin itse kokeilemaan tunnevyöhyketerapiaa ystäväni vinkistä. Ihmiskeho ja sen huomioiminen kokonaisuutena alkoi kiinnostaa niin paljon, että päätin lähteä opiskelemaan alaa. Opiskelinkin kolme vuotta keho- ja tunnevyöhyketerapeutiksi Kairon instituutissa Helsingissä. Koulutukseni piti sisällään sekä tunnevyöhyketerapian opinnot että koululääketieteen perusteet. Nämä opinnot täyttävät Luontaislääketieteen Keskusliitto LKL ry:n asettamat koulutuskriteerit.

Olen myös käynyt Doulesin järjestämän doulan peruskurssin DONAn sertifioiman doulakouluttajan ohjauksessa. Doulauksien tekemistä aloittelen pikku hiljaa ja aion jatkaa tietotaitoni lisäämistä ja kouluttautumista, niin että käytännön opin myötä voin saada doula sertifioinnin. Doulauksia teen lähtökohtaisesti pääkaupunkiseudulla, sopimuksesta myös muualla Uudellamaalla.

Tulevaisuudessa toivon voivani yhdistää näiden kahden koulutuksen opettamia taitoja asiakkaitteni parhaaksi. Tervetuloa!

Heli Ahlsten - Tunnevyöhyketerapeutti

Jätä viesti tai pyydä yhteydenottoa

ota yhteyttä

Kivenlahdentie 7, 02320 Espoo

Kiinteistömme osoite muuttuu viikolla 38/2021. Uusi osoite: Höyrylaivantie 20, 02320 Espoo. Navigaattori löytää toistaiseksi perille Kivenlahdentien osoitteella.